pátek 26. září 2008

Novinky ze světa dance & trance music

A je to tu, po delší odmlce se vrací Mikeš a jeho novinky. Tentokrát budou celkem tři. Začnu mou oblíbenou skupinou, a ač se pan otík bude divit, je to Scooter. Tato německá grupa vydává 26. Září nový singl, který natočili ve spolupráci se Status Quo. Singl se jmenuje Jump That Rock (Whatever You Want) a jeho radio verzi najdete zde. Samo ve kvalitě 320 kbps. ;)
Další novinku si schovám pro Leona Boliera, který zanedlouho vydá své debutové album Pictures. Tento nizozemský trancový mág si pro nás přichystal ochutnávku v podobě singlu I Finnaly Found. A jelikož radio edit není, tak si to budete „muset“ vychutnat v daleko lepším Extended Mixu.
Dále bych se zmínil o připravovaném albu Snow Patrol, které vyjde 21. Října a bude se jmenovat One Hundred Million Suns. Stejně jako Leon, tak i oni vydali singlík pojmenovaný Také Back The City a radio verzi naleznete tu. A později snad i recenzi alba ;)
A jako bonus ode mě si můžete stáhnout starší věcičku, která se jistě bude líbit:
Red Hot Chilli Pepers – My Otherside (Benny Bennasi Remix)

Stay TUNES!

4 reakce/í:

Anonymní,  28. září 2008 v 20:30  

Tak nový Scooteři jsou bezpochyby super. Teda spíš tedle radio edit, protože před tim se objevil na netu song, kerej byl taky Jump that rock, zněl docela podobně, ale byl to shit. Myslim, že sound od Status Quo tomu přidává gráády :D

Anonymní,  28. září 2008 v 21:07  

Ano ano, toto je nový singl od Scooter. Píseň Jump That Rock vyšla na UK edici alba Jumping All Over The World jako bonus. A Jump That Rock taky vychází z originálu od Status Quo, jen si to předělali podle svýho. A na singl si je přizvali ke spolupráci a vzniklo tohle. Mimo jiné klip je fakt super!

carol 29. září 2008 v 21:16  

Téda, vy si ale umíte pěkně pokecat xD

kačka 30. září 2008 v 16:43  

Přesně tohle jsem si říkala taky, když jsem to četla :D. Mě ale Scootři neberou xPxP. WITHIN TEMPTATION... však víte xP.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP