pondělí 8. září 2008

Hrátky v růžových keřech :)

Při návštěvě Nizozemí určitě stojí za návštěvu amsterdamský Vondelpark, který se rozprostírá na ploše 45 hektarů a má už hodně dlouhou tradici. Byl založen v polovině 19. století a je otevřen nonstop.
Byl by to téměř obyčejný park pro oddech, ovšem od soumraku do úsvitu Vondelpark ožívá a v růžových záhonech se začnou prý dít "zajímavé věci". Amsterdamská radnice totiž vydala vyhlášku a povolila provozování sexu na veřejnosti od soumraku do úsvitu. To Čechám asi opravdu nehrozí :).
Ovšem pro Vondelpark platí další vyhláška, která diskriminuje pejskaře, takže nesmí nechat volně pobíhat svého psa, jinak jim hrozí dost vysoká pokuta. Pokuta může být až 2 500 kč, což si asi každý rozmyslí. Majitelé pejsků mají teda oprávněně vztek na radní a jejich nové vyhlášky. Jeden z návštěvníků parku s pejskem se rozčiluje: "Celá léta pobíhá můj pes po Vondelparku bez vodítka. Já pak dostanu pokutu za takovou maličkost? Když oni můžou beztrestně spouštět kalhoty, proč já nemůžu pouštět svého psa?"
Podle průzkumu si většina obyvatel města myslí, že vyhláška proti psům je diskriminující, ale s volným sexem nemají problém.

3 reakce/í:

Anonymní,  8. září 2008 v 16:32  

Kááto neuděláme si výlet? Nebo nám stačí Homolka? :-D

Anonymní,  8. září 2008 v 21:18  

Pojedem to tam okoukat a budem to praktikovat tady... to je dobry napad ;-)

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP