úterý 23. září 2008

Americké zákony > šílenost sama

Přicházím s dalším speciálem ohledně těch nejbizardnějších zákonů, které existují. Existuje jich opravdu nespočetné množství a existují jen proto, že se zapomnělo na jejich vyškrtnutí.
Ve městě Denver je zakázáno půjčovat vysavač sousedům. Zajímalo mě, proč byla taková vyhláška vůbec vymyšlena :). Jestliže přijdete do Washingtonu je vaší povinností nejdříve nahlásit šerifovi, že jste dorazili do města. Na tyto zákony už sice nikdo nehledí, ale přecejenom jsou stále v platnosti. Dalším totálně absurdním zákonem je, že v Aljašce nesmíte vystrkovat losa ven z pohybujícího se letadla. NO zajímalo by mě jak vypadá porušení tohoto zákona :). V Západní Virginii můžou slepice snášet vejce pouze mezi 8:00 a 16:00. Nikdy jsem si nemyslela, že i slepice se dožijí svého vlastního zákona =o. V Nevadě zase můžete legálně oběsit člověka, který bude střílet po vašem psovi. Taky by se tu hodil takový zákon, ne? Ve státě Illinois je zakázáno mluvit anglicky, povolena je jedině američtina. No tak tohle je brutální blbost :D. Ale popravdě Amíci byli vždy padlý na hlavu.
Kdyby jste zatoužili přečíst si další absurdní zákony, tak klikněte na tento odkaz. Je tam toho opravdu spousta.

4 reakce/í:

carol 23. září 2008 v 18:03  

A jako los nás z letadla může vystrkovat jo? No tak to je teda nespravedlivý!!!

kačka 23. září 2008 v 18:09  

Nerada to říkám, ale jelikož se o tom v zákoně asi nikdo nezmiňuje, tak los neporušuje zákon a klidně tě vystrkovat může.

Anonymní,  23. září 2008 v 19:25  

No ale jako já klidně los vyhodím, dyk je to jen papírek :-D

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP