čtvrtek 29. května 2008

Novinky z dance & trance music (a možná přijde i rock)

Vzhledem k tomu, že toto bude můj první příspěvek k hudbě, tak se slovo novinky bude míjet trochu účinkem. Ovšem určitě to neplatí u prvního songu, Blank & Jones vydávají nový singl a ten je ještě „teplý“ z výroby. Spolupracoval na něm Bernard Sumner,a to znamená, že ten vokál je jeho ;).

Blank & Jones - Miracle cure

Další novinka se týká Orjana Nilsena. Jeho nový song La Guittara jste mohli slyšet ve vyhlášených pořadech jako například A State Of Trance od Armina Van Buurena nebo v Trance Around The World od Above & Beyond. Servíruju v parádním Original Mixu.

A teď ta „nenovinka“. Eric Prydz vydal pár měsíců zpátky pěkný vinyl Pjanoo / F12. Ovšem až teď vyšla radio verze, která se hrne do vašich uší skrze rádia. Ovšem já nemám moc v lásce radiovky, tak vám to zde dávám opět v daleko lepším Original Mixu.

No a na závěr tak trochu rock, tak trochu punk… Pořádek si v tom udělejte sami, nebo se zeptejte Kačky ;). The Offspring 17. června vydávají nové album Rise And Fall, Rage And Grace a jako první singl z tohoto alba zvolili song Hammerhead, který vám taky přináším. Užijte si to ;)

(Mikeš)

5 reakce/í:

Anonymní,  29. května 2008 v 19:41  

Mikeši? xD máš profil na lastku? :-/

kačka 29. května 2008 v 22:00  

Samozřejmě, že nemá.. jinak bych o tom snad něco věděla ne? Ale založit by si ho mohl, jako.

Anonymní,  30. května 2008 v 6:22  

Mohl by a Karolína taky, žeee? x)

kačka 30. května 2008 v 12:42  

Jo také, také, všechno by bylo jednoduchší taky :D.

Anonymní,  5. června 2008 v 19:41  

Otto: http://www.last.fm/user/the_dj_rnb/

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP