středa 28. května 2008

Musíme se pochlubit

A je to tu, náš stý článek. Od publikování prvního příspěvku uplynulo již 71 dnů. První článek byl publikován 18. března minulý týden se někdo z vás stal dokonce tisícím návštěvníkem, což je už opravdu pěkné číslo...


Já vím, ještě se nemáme čím chlubit, dva měsíce, sto příspěvků... , ale přece jen, nějaký ten volný čas jsme také musely obětovat - samozřejmě, že to není tak katastrofické a kdyby nás to nebavilo, tak bysme to prostě nedělaly.

Nejvíce lidí na caslavandy chodí cíleně, k vyhledávaným příspěvkům patří např. Kanikuly, někdo se na náš blog dostal i díky článku "Zrzky nechceme, jen brunetka to může být", do vyhledávače zadal: "Čůrající Aňa Geislerová"... proč ne že? Velmi oblíbený je také "Velký Fanoušek Walta Disneyho".

Čáslavandy jsou dokonce pokřtěné, "svěcenou vodou" se stal tento první komentář...
I gotta say that this is one of the very best blogs I've ever visited yet.Congrats! Take my words as a blossom blessing as I'm bloging around.PALAVROSSAVRVS REX

Děkujeme čtenářům našeho blogu za to, že s námi ztrácejí svůj čas a že někteří taky píšou komentáře, což je strašně fajn, takže jim děkujeme.

K&K

3 reakce/í:

Anonymní,  29. května 2008 v 6:40  

není zač

Anonymní,  29. května 2008 v 12:53  

Taky gratuluju, už chapu proč muj članek nebyl zveřejněn ted...

kačka 29. května 2008 v 13:57  

Ty už to chápeš? No nekecej jako.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP