pondělí 11. srpna 2008

The Ting Tings - We Started Nothing

Vznik britské dvojce, The Ting Tings (tvoří ji Jules De Martino a Katie white), se datuje již v roce 2006, avšak do podvědomí posluchačů se dostává až s novým singlem That´s not my name.
Krátce poté přicházejí The Ting Tings s deskou, kterou vydali vcelku na rychlo a lámou svými indie-popovými tóny různé hitparády - "We started nothing". Doufám, že nezačnete ohrnovat nosy nad tím, že je to popová formace, jelikož je to zcela neopodstatněné. Musím říct, že tvoří zajímavé, vtipné, chytlavé (aspoň některé :) písně se zajímavým textem (určitě lepší než song od Timbalanda a spol.).
To, že TTT uspěli je patrné už jen z toho, že si je firma Apple vybrala do reklamy na iPod.
A teď k albu: Hned první silný song z alba je Great DJ, pak That´s not my name, kde se nám zpěvačka svěřuje, že si její milenci nikdy nezapamatují její jméno, podle mě je to totální pecka. Pak nemůžu zapomenout ani na Shut Up and Let Me Go a svěží To Keep Your Head. Jen opravdu nechápu (a nebudu jediná), proč ty největší hitovky z alba "Great DJ" a "That´s not my name" dali hned na první a druhé místo desky. Působí to vcelku nevyváženě. A ještě na závěr, Ting Ting prý v japonštině znamená něco jako "Malý penis". A pak, že Britové jsou puritáni :).

Celkový čas: 37:49
Rok vydání: 2008
Moje subjektivní hodnocení: 8/10
Klip That´s not my name
We started nothing download

3 reakce/í:

Anonymní,  11. srpna 2008 v 14:49  

Dost pěkná recenze, dokonce po přečtení zvažuju download ;)

kačka 11. srpna 2008 v 15:15  

Tak ono, když se ti to líbit nebude, tak to jednoduše smažeš, že jo. Ty meeeee

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP