neděle 31. srpna 2008

Choltice a "masakr motorovou pilou"

Znáte to, jednoho dne jsme se s pár lidma rozhodli, že bychom mohli navštívit discoclub v zámku Choltice. Což o to, nápad dobrý ne?
Vybrali jsme se tzv. nanukovou párty, která zněla opravdu slibně! Takže jak to začalo. U vchodu nám zkontrolovali pro jistotu občanky a podle toho vám dají bílý (>18) nebo zelený (<18) proužek na ruku a zaplatíte vstupné o kterém se na webu nic nepíše. Myslím si, že by měli tento nedostatek opravit, ale to jen tak na okraj.
Interiér je vcelku hezky řešený, ale nemíním jim tu dělat reklamu :). Parket je vcelku malý, takže jestli máte zálibu v tlačenicích, tak tedy s chutí do toho. Mimo jiné si mě naprosto získal Polar s ledem, ale to už je jiná.
Po celou dobu se o hudbu staral dj Chocoloko, asi jsem mu zkazila jméno, ale komu to vadí. Po nějaké chvíli oznámil, že ho nahradí nějaká djka Mia. Opravdu jí tam stále nechtěl pustit, a tak jsme si už mysleli, že je to strašný hamoun. Bohužel až tam pustil Miu, tak to bylo snad to nejhorší, co mohl udělat. Opravdu!! Hrála převážně hip-hop a to nejlepší z jejího setu byla asi Madonna. No není to dost strašidelné? Nejhorší je, že to měla zkrátka nahlas a normální nezvyklý člověk jako já si nemůže ani v klidu sednout bez pocitu, že se rozpadne (tím myslím ty vibrace). Možná ještě horší bylo jak tam stále rozhazovala rukama, jako poslední zmaštěná a do toho si stále stereotypně hrála s deskou. To byste asi opravdu museli vidět! No spíš slyšet. Lituju ty, co to zažili a komu se to líbilo, toho nechápu :).
Takže když chcete do Choltic, tak si pořádně ověřte jestli není na programu dj Mia!

0 reakce/í:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP