neděle 17. srpna 2008

Nejhloupější varování na výrobku

Víte, že v Americe existuje soutěž o nejhloupější varování na výrobku? Ano, je to tak, Amerika je země neomezených možností :). Výrobci se totiž bojí všech možných žalob, proto na produkty umísťují trhlé nápisy.
První místo vyhrála nálepka na traktoru, která hlásá: Nebezpečné, vyvarujte se smrti! Druhé místo obsadila cedulka na košili, která varuje majitele, aby ji nenechávali žehlit dětem a aby ještě nežehlili košili, pokud jí mají zrovna na sobě. Opravdu by mě zajímalo, kdo by dobrovolně žehlil věci na sobě. Třetí místo obsadil nápis na dětském kočárku s taškou mezi koly, což je úložný prostor. Varuje, aby se v žádném případě nedávalo miminko do této tašky. No a jak ho tam chcou nacpat? Čtvrté místo obsadil otvírák obálek. Prý má příliš nabroušené ostří, a proto se doporučuje používat ochranné brýle. Není lepší brnění?
A kdo vyhrál v minulých letech? Pračka, která varuje, že se do ní při plné rychlosti nemůže vložit člověk. Nápis na losu, který nabádá hráče, aby všechno brali s humorem a hráli zodpovědně. Golfový kočárek zase zdobí cedulka, že se v žádném případě nesmí skládat, sedí-li v něm dítě.

4 reakce/í:

Anonymní,  17. srpna 2008 v 11:12  

HA HA HA :-D :-D
Jinak znám taky jedno hloupé varování a dokonce z česka! Ve varování bylo: "Zákaz soulože na kotli, mohl by se poškodit." :-D

kačka 17. srpna 2008 v 11:26  

To jako fakt? :D:D:D

Anonymní,  17. srpna 2008 v 14:27  

Ano ano, to jsem si nevymyslel :-D

kačka 17. srpna 2008 v 14:39  

:D Když myslíš :D :D :D

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP