pátek 8. ledna 2010

This is War 2009

Už to asi ani nikdo z fanoušků po téměř čtyř letech nečekal, ale stalo se to a americká skupina 30 Seconds to Mars vydala nové album This Is War. Toto album se vůbec nedá srovnávat s těmi předchozími, 30STM přináší zase něco nového a trochou více elektroniky.

Zároveň nás navštíví v Praze 18.3.2010 (Incheba Arena). Snad žádný fanoušek by neměl chybět!
Teď k písním. Na albu nenajdete žádnou pecku jako na těch předchozích, ale přesto se najdou písně s potenciálem. Nejvíce mě zaujala Hurricane s Kanyem Westem. Čekala jsem něco jiného. Tedy vzhledem k tomu že Kanye je raper a trochu to celé zavání popem, to zní vcelku dobře. A opravdu se mi líbí hudba, melodie a Jaredův jemný hlas.
Další povedenou skladbou je jejich pilotní singl Kings and Queens. Patří k těm co zastíní jiné písně z alba. Je hodně dynamická a už v rockovém duchu.
This is war je skladba v typickém sekunďáckým stylu, která vám tak trochu připomene hlavně jejich debutovou desku. Uslyšíte i typické výkřiky zpěváka, zkrátka si jí každý správný fanda zamiluje.
Pro některé fanoušky bude toto album zklamáním a budou se zřejmě raději vracet k starším CD. Někteří si zase změnu stylu zamilují.

0 reakce/í:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP