pondělí 11. ledna 2010

Jak na ně

Je možné, že na některé kluky tyto tipy fungovat nebudou, ale jsou jenom výjimky, které jsem ještě neměla čest poznat :).

Jak na kluka s kterým ještě nechodíte:
1. Tajemnost. Není určitě nejideálnější, když hned na prvních schůzkách či setkání na sebe všechno vyžvaníte a jeho nenecháte ani promluvit. Kluci takové holky opravdu nechtějí. Zajímejte se spíše o něj a buďte paní tajemná. Bude chtít vědět zaručeně víc.
2. Nedrbat. Jsou to sice strašné drbny, možná horší než my, ale nemají rádi, když nový objev pomlouvá své kamarádky natož jeho. Zkuste na to jít naopak, pochvalte nějaké holce účes nebo šaty ;). Navíc co s holkou, co všechno o něm vykecá kamarádce. Tak ať to zatím neví :D.
3. Není nejlepším nápadem vzít kamarádku nebo uspořádat rande ve čtyřech hned na prvních schůzkách. Začnete budit dojem, že se cítíte nejistá a bojíte se být s ním sama. Musíte se poznat nejdřív sami. Na kamarádky a přítele máte času ještě dost. Navíc jestliže ho neznáte, tak ho budete zanedbávat, protože víc si máte co říct s kámoškou.
4. Mám takový dojem, že úsměv a dobrá nálada nic nestojí. Snažte se! Kluci chtějí holku do nepohody.
5. S tím souvisí i to, že jeho vtipy jsou na začátku vztahu zkrátka vtipné. Později je můžete trošku zkritizovat, ale v únosné míře. Upřímnost je v totiž dlouhodobějším vztahu nesmírně důležitá.
6. Je dobré když projevíte zájem, ale nesmíte být až moc dostupná. Tedy pokud chcete vztah. Jinak je to celkem jedno ;). Přece ví, že o něj máte zájem a bude se snažit. Pokud je tedy normální :D.
7. Njn komplimenty a polechtání jeho ega. Zbytečně ale chválou neplýtvejte, jinak si z něj děláte namyšlence. Ověřeno!
8. Dělejte nečekané věci, překvapujte, vymyslete co budete dělat. To stejné platí i pro partnera. Vztah nemůže udržovat jen jeden, navíc takto předcházíte chvilku stereotypu.

Jestli vás pořád ignoruje, tak ten kluk nestojí za to a rychle zapomeňte!

4 reakce/í:

Zak 12. ledna 2010 v 12:25  

Pěkný článek, řekl bych.
Abych se přiznal, nečekal jsem že to holky až takhle řeší :) Dovolím si trochu tvoje body postupně okomentovat, jelikož taky bloguju vím že reakci oceníš :)

Co se týče bodu číslo 1.
Musím uznat že tajemnost je něco, co kluky láká, ale na druhou stranu musíte se připravit, že z vás budem dolovat informace. Většina z nás totiž spoléhá na to, že když se vás budem vyptávat, budem působit jako někdo koho zajímáte ( tím netvrdím že nezajímáte :) ) a kdo umí naslouchat. Navíc je mnohem jednodušší nechat mluvit vás než abychom mluvili my a něco pokazili :) Samo sebou když budete odpovídat na dotazy stylem: "to je jedno, spíš mi řekni co ty a tvoje rodina... " nebo něco takovýho, je to taky dobrý, jen se to nesmí přehnat :)

2. Svatá pravda. To kluci moc rádi nemají, je jim jasné že stejně budete drbat je, a nedejbože jak by to vypadalo kdyby jste se rozešli ve zlym.

3. Na prvních pár schůzek je lepší jít sami, i on se bude cítit pohodlněji a nebude dělat zbytečně chyby které by jinak neudělal :)

4. Není nic horšího než jít na rande s holkou, která se zrovna utápí v depresích :D když není nálade, rande odložit :)

5. Když se vám něco nelíbí, je lepší to říct rovnou, než si zvykne a pak bude o to víc v šoku. Není nic horšího než neupřímnost a přetvářka, na tom se vztah vybudovat nedá :)

6. chlapi jsou lovci, snadná kořist rychle omrzí. Na druhou stranu, pokud vás prostě chce, to že mu jdete na ruku ho neznechutí. A když ženská dělá caviky zase moc, kluk jednoduše couvne protože si řekne že mu to za tu námahu zase asi až tak nestojí. I když, je to individuální :)

7. Nějaký ten kompliment občas funguje jak na vás, tak i na nás :)

8. Naprostý souhlas :) Není nic horšího než rutina :)

Anonymní 12. ledna 2010 v 12:27  

Ještě k tomu tématu. Pokud chceš, můžeš se kouknout na můj blog, uděláš mi radost :)

Zak 12. ledna 2010 v 12:29  

strejdazak.blog.cz

Tak, konečně je to správně :)
Omlouvám se za ten nepořádek co jsem ti v komentářích způsobil :)
Držím palce v blogování

kačka 12. ledna 2010 v 22:16  

Děkuji za tak dlouhý, smysluplný a zajímavý komentář. To na mém blogu už dlouho nebylo :D.
Jinak hezký úvahy ;).
Katka

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP