neděle 9. listopadu 2008

Novinky ze světa dance & trance music

Jako první novinku bych zmínil předzvěst nového alba The Killers v podobě singlu Human. Album nazvané Day & Age vyjde 25.11.2008 a určitě se tady dočkáte jeho recenze. Já osobně se na to album moc těším, jelikož je se mi The Killers opravdu líbí a pokud se album ponese v duchu singlu Human, tak budu v sedmém nebi.
Další novinkou jest singlík od Nickelback – Gotta Be Somebody z připravovaného alba Dark Horse – vychází tuším 28.11.2008. A recenzi vám taky mohu slíbit, je to má další oblíbená skupina.
A abychom naplnili trance a dance v názvu článku tak musím zmínit úplně čerstvý mrtvý myši. Deadmau5 právě vydávají novinku Clockwork, která vyšla na jejich posledním albu. A máte ji zde dole ke stažení v radio editu od Cosmic Gate.
A co vznikne, když se spojí velmi progresivní trance DJ Sander Van Doorn s Robbiem Williamsem? Člověk by při tomto spojení asi měl zavřít oči, páč se to jmenuje Close My Eyes. No oči klidně zavřete, ale uši určitě ne – stojí to za to a radio edit máte pod článkem.

A jako bonus sem vám připravil opravdu bonbónek, slaďoučký trancík v podání DJ Shaha a Adriny Thorpe. Jmenuje se to Back To You a k dokonalosti to dovedli Egypťané Aly & Fila.
The Killers – Human
Nickelback – Gotta Be Somebody
Deadmau5 – Clockwork (Cosmic Gate Radio Edit)
Sander Van Doorn feat. Robbie Williams – Close My Eyes (Radio Edit)
DJ Shah feat. Adrina Thorpe – Back To You (Aly & Fila Remix)
Mikeš!

0 reakce/í:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP