sobota 29. března 2008

Způsob jak se ztrapnit před celým národem aneb křižte ruce do iks

Nova, po neslavném odvysílání trapné Realityshow, se rozhodla, že přijde s něčím novým, co nás zajisté ohromí. A vyklubal se z toho X-Factor.. Tato "pěvecká" soutěž je stále něco na stejný princip jako Superstar, takže v podstatě nejde o nic nového, jen tomu dali nový trapný název a sestavili novou porotu. Porota stále sestává ze tří členů. Musím říct, že Gábina Osfaldová, která reprezentuje něžnou půlku poroty, je mi strašně nesympatická. Už jen ten její pohled vražedné zombie královny. Tuto dámu fakt nemusím. Soukop je aspoň inteligentní a osobnost.
Možná byste si řekli, že tato soutěž je o hledání nových talentů, ovšem já si myslím, že je to spíš o tom, kdo se víc ztrapní, tedy jestli má zkrátka X-Factor.
Kdyby se mezi soutěžícími objevil nějaký ten zpěvák, tak bude jeho/její slává stejně pomíjivá. Vydá co nejrychleji cédéčko, odehraje pár koncertů a bude v prachu. Pak jistě začne nový pořad, který si zakládá na ztrapňování lidí a všechno se zase bude opakovat.

2 reakce/í:

Anonymní,  3. dubna 2008 v 6:50  

Neměj k tomu takovej odpor xD xP otiiik

kačka 3. dubna 2008 v 16:12  

Ottíku můj názor mi nikdo nevezme, je to zkrátka komerční blbost. A na rádoby vtipné poznámky paní Ó, nejsem zvědavá :-D.

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP