pondělí 31. března 2008

Cena za smrt

Kdo by nechtěl být slavný i po smrti. Takovéto lidi známe většinou z hodin dějepisu, fyziky a podobně. Avšak na některé lidi se vzpomínat v úctě nebude, spíš ve vtipu a to pro nositele Darwinovy ceny. Získá jí každý, kdo umře tou nejrafinovanější smrtí. Čím kurioznější smrt, tím větší naděje na výhru, ovšem ten, kdo jí vyhrál si jí nikdy neužije.
Zajímavé konce

  • Nominovaný je i jeden milovník lihu. Pít ústy ho ale už přestalo bavit. Proto začal využívat jiný otvor. Ten nejzadnější a nejkonečnější. Poslední kapka přišla ze dvou lahví sherry. Zatímco Michael už dávno usnul, jeho tělo pokračovalo v aktivitě. Alkoholik totiž nádobu nechal na svém místě. Po smrti mu v krvi naměřili půl procenta alkoholu. To už ani nebyl na mol. Jeho smrt hodnotí odborníci i laici jako vskutku hloupou.

  • Jeden postarší Němec byl z krtků na zahradě tak nešťastný, že do země zatloukl několik kovových kolíků a pustil do nich proud. Protože mu normální napětí bylo málo, dal krtkům pěkně napětí vysoké a bylo po nich. Ale i po Němci. Jeho tělo se našlo až po několika dnech.

  • Tato mladá slečna byla v práci a chtěla si promluvit s kolegy o patro níže. Rozhodla se zavolat si výtahovou šachtou. Slečna křičela do díry a dívala se na stále se přibližující zdviž. Místo toho, aby dala hlavu pryč, hleděla dál. Hlavy jí líto opravdu být nemusí.
  • Dva Američané zase zkoušeli svou pozornost na železniční trati. Kdo vydrží déle stát v kolejišti, vyhrává. Vítězem se nakonec stal Patrick. Stál opravdu do poslední chvíle. Vyhrál naprosto zaslouženě.

Držitelé titulů Darwinova cena se nedá obhájit. Její držitel ji má propůjčenou jenom na rok. V minulých ročnících vyhrál např. Brazilec, který rozebíral granát. Použil k tomu své auto, kterým munici několikrát přejel tam a zpět. Když to nepomohlo, vzal do ruky kladivo a výsledek se dostavil. V roce 2005 slavil úspěch muž, který stále ještě žije, ale z genofondu už je vyřazený. Přišel totiž o své genitálie. Vyhořelou pojistku v automobilových světlech společně se svým kamarádem nahradil nábojem z pistole. Ten po přehřátí vystřelil a Thuston má po ptákách.

0 reakce/í:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP