středa 19. března 2008

Dokonalý/á

Každá z nás má zajisté nějakou představu o tom, jak by měl vypadat ideální partner. Ne každé z nás se ovšem poštěstí strávit život s vysněným ideálem krásy. Většinou stejně nezáleží na vzhledu, ale na tom, jak si ti dva rozumí, a jak dokážou společně obstát v různých životních situacích. Ale i přesto může každá z nás neustále snít o tom dokonalém.... Jak by měl tedy ten ideální muž vypadat? Z nejmenované internetové seznamky vyplynulo, že většina žen touží po muži s modrýma očima, hnědými vlasy, středně vypracovanou postavou a hladce oholenou tváří, ideální váha je 80 kg. Na svět by se měl dívat z minimální výšky 178 cm. Dále by měl mít rád zvířata, být čistotný a jezdit ve stříbrném mercedesu. Ideální muž má za sebou tři dlouhé vztahy, ale víc než šest sexuálních partnerek, nesmí být ženatý a o dětech nemluvě. Kuřáci a milovníci fotbalu ztrácejí na atraktivitě.

Já osobně se přiznám, že tento popis ideálního muže se tomu mému poměrně dost přibližuje, samozřejmě bych něco změnila, ale v podstatě je to tak. Ovšem ještě jednou musím připomenout, že opravdu není vzhled to nejdůležitější! A jak jste na tom vy?
A jak bychom měly vypadat naopak my, něžné polovičky? To, že muži touží po nepříliš inteligentních modrookých dlouhovlasých blondýnách není vůbec žádné překvapení. - Zatímco dříve si muži hledali partnerky i podle toho, zda se umí postarat o domácnost a jestli umí uvařit, dnes dávají mnohem větší přednost tomu, jaká je v posteli. Dále by více
než polovina mužů neunesla, kdyby jejich drahá polovička donesla domů více peněz než oni. Nojo no... mužské ego..... no coment. - Více než inteligenci pánové očekávají dobrý vzhled, optimismus a trochu potrhlé chování. Měla by to být nekuřačka, alkohol pít příležitostně a mít ráda zvířata, dále řídit auto a příležitostně nosit elegantní brýle.
Tak co, blížíte se tomu dokonalému ideálu???

0 reakce/í:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP