středa 19. března 2008

Maturitní plesy

Jako absolventka (přehnaný) tanečního kurzu jsem nechtěla zakrnět, proto jsem se rozhodla s kámoškou rozjet naší velkolepou taneční šňůru. Nechápu lidi, co nechtějí tancovat. Koukali byste jak to tam jedna babča rozjela. O tom později.
Jestli vám partner taky někde trajdá (nebo nechce jít. To nepochopím), tak vezměte fakt kámošku, nebo kámoše. Fakt se vyblbnete.
Takže teď jsem byla na svém prvním maturitním plese, kde jsem mimochodem nikoho neznala, kromě jedné černé vdovy, ale nakonec jsme poznali fajn lidi ;). Byl to maturiťák SOŠ a SOU řemesel Kutná Hora a byl v OK clubu Lorci. Šerpování měli hezké, ale ta prezentace s fotkama byla hrozně nudná. Vystopily tam ještě břišní tanečnice a freestyle vystoupení. Zdá se mi, že ten co ples moderoval byl Jakub Prachař, ale kdo ví. Takžé ze začátku to byla strašná nuda a to nepřeháním. Ve frontě na pití jsme strávili přes půl hodiny (a to před náma skoro nikdo nebyl) a ještě jedna poznámka, že ta barmanka neuměla čepovat pivo, ale to je vedlejší. e zajímavé, že většina lidí neuměla pořádně zatancovat valčík, ale vystačili si se "šlapákem". A pak už se lidi připíjeli, jeden profesor se k nám přidal (to byl teda rocker, taky měl dost) a z tý babči s balónkem taky nemůžu (spešl tanec s balónkem a k tomu měla asi křeče). Taky na sebe občas nějaké ty páry spadly. Maturanti si to podle očekávání pořádně užívali, i po skončení plesu. (někteří si z toho nebudou moc pamatovat :))

Nesmím zapomenout na klíčovou osobu pod krycím jménem Letec (tajná mise XY Houston).. Jemu věnuji tento článek, jelikož si to zaslouží, za to pití.. Ne fakt Letec je největší borec, ale stejně si myslím, že si učitel.. Smekám, klekám a snad už tě opravdu nikdy nepotkám :D...

0 reakce/í:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP