sobota 3. října 2009

Filmové dny

V životě člověka je důležité udělat si pauzu, vypnout a udělat si filmový den. Teď jsem na to měla hromadu času, a tak jsem nelenila a hned se zelenilo. Přináším vám i jejich minirecenze.
A co já vím, možná vás i inspiruju.

  1. Doktor House, M.D. (1. díl ze šesté řady) - jako vždy se potvrdilo pravidlo, že nejlepší díl z nové série je ten první. House je v psychiatrické léčebně na odvykačce na vicodim. Nejdříve sice proti vedení tvrdě bojuje, ale nakonec se chce zlepšit. Navíc se i zamiluje!!
  1. Ďábel nosí Pradu - a nejen Pradu. I další světoznámé značky. Andrea se v módě moc nevyzná, ale i přesto se z ní stane asistentka v časopisu Runaway. Jako bonus má děsnou šéfovou, která jí dává naprosto nesmyslné i nesplnitelné úkoly. Opravdu povedený film.
  2. Pýcha a předsudek - neskutečně romantický příběh z dob, kdy ženy nosili šaty s neskutečně mnoha spodničkami a muži oblek. Navíc Darcy je tak sexy, když má mokré vlasy. Knižní předlohu jsem četla a film se mi líbí.
  3. Vzhůru do oblak - další z nereálních animáků z Pixaru. Příběh je o starci, který chce na stará kolena zažít dobrodružství. Dobro samozřejmě vítěží nad zlem a ptál je zachráněn.
  4. Loudilové - klasická americká komedie, kde hlavní hrdinové chtějí ošukat, co nejvíce hezkých holek. Proto jedou do roztleskávačského kempu. Dokážou se změnit?
  5. PUSH - sci-fi plné superhrdinů s velmi zajímavými schopnostmi. Dokáží porazit divizi a získat tajemný kufřík? No bude to těžký.
  6. Elizabethtown - mladý Orlando jede vyzvednout mrtvolu svého otce. Seznamuje se, ale s mladou stewartkou, která mu dokáže, že svět je jedna velká hra.
  7. Láska s výstrahou - patří mezi méně povedené komedie Sandry Bullock, ale přesto stojí za to ho jednou zkouknout. Je o dvou praštěných právnících, co se rozhodnou žít v chudobě :).
  8. Rosemary má děťátko - film natočený dle slavné knižní předlohy. Rosemary je ve špatný čas na špatném místě a má moc "hodného" manžela. Poštěstí se jim totiž dítě se samotným satanem.

0 reakce/í:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP