sobota 19. září 2009

Recenze: Návrh (The Proposal)

Jedná se o romantickou komedii, kde se s hlavní roli objevuje Sandra Bullock (45) jako Margaret, jako despotická šéfová a její zaměstnanci jí opravdu nenávidí. Po jejím boku se objevuje hezký Andrew (Ryan Reynolds 32), jež je její asistent a čeká už pár let povýšení na editora.

Margaret je Kanaďanka, které brzo vyprší víza, a tudíž bude deportována zpátky do Kanady. Ovšem nechce přijít o její tvrdě vybojovanou práci a zvlášť, aby jí dostal Bob. Dostává skvostný nápad a to, že si vezme za muže svého asistenta. Všem to tedy oznámí a i jemu samotnému.
Úředníka, ale moc rychle neošálí, a tak musí dokázat, že se mají opravdu rádi a vědí o sobě vše. Tím pádem tedy jedou navštívit jeho rodiče na Aljašku. Je docela zábavné pozorovat chování Margaret na cizí půdě, kde si už nestojí tak pevně na svých vysokých podpatcích. A tím, že se cítí být nejistá se dostává do opravdu komických situací u kterých se i zasmějete.
Úplně nejlepší na celém filmu byla babička Andrewa Annie, která je energická, humorná a ráda věří oplodňovací dece, nebo že psa odnese sokol.
Snímek návrh je opravdu skvělá oddechovka u které se i pobavíte.

2 reakce/í:

mikš,  19. září 2009 v 10:51  

Jj je to skvělé, zábavné, romantické, uklidnující. Za jedna a hooj

Anonymní,  25. září 2009 v 9:03  

Jj tak tak. Proč jsi Mikš né Mikeš? Jinak nuda na praxích, asi budem něco dělat :D.
katka

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP