neděle 3. května 2009

Válka nevěst

Do kin přichází další romantická komedie s názvem Válka nevěst (Bride War), která vlastně není ani romantická ani vtipná. Tedy alespoň podle mého názoru.

Na začátku byly dvě nejlepší kamarádky Liv (Kate Hudson) a Emma (Anne Hathaway). Liv je velice průbojná osoba, která neustupuje a Emma je její přesný opak. Je milá a všichni jí mají rádi. Tyto dvě nejlepší kamarádky mají také společný sen a to, že se budou vdávat v hotelu Plaza, kde jako malé zažily první svatbu a byly z ní úplně unešené. Perfektní partnery již potkaly a teď už stačí, aby je požádaly o ruku. A to se i stane a může se začít plánovat svatba!
Naneštěstí jim jejich svatební agentka splete datumy, a tak musí mít svatbu v jeden den. A tady začíná rozepře, která z nich bude mít svatbu a která si počká další roky na volný termín v hotelu Plaza? Člověk by očekával od nejlepších kamarádek, že budou chtít dvojitou svatbu, ale ani jedna jí nechce. Právě naopak začnou se předhánět v tom, co si jedna té druhé provedou a v tom, která bude mít perfektnější svatbu. Docela trapné, že?
Celý děj se vlastně točí jenom kolem dvou nevěst a ostatním postavám se nedává moc prostoru, což je možná trochu škoda. Film by to možná oživilo. Ve filmu nenajdete moc vtipných scén, kterým se opravdu zasmějete, ale přecejenom tam jsou. Nechci tento film nějak moc odsuzovat, (na jedno shlédnutí je opravdu dobrý) ale opravdu postrádal jak romantiku, které tam bylo jenom minimum (na válčení nevěst není nic romantického) a i vtip a šmrnc. Obarvení vlasů na modro až tak moc vtipný není.

0 reakce/í:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP