pátek 5. června 2009

Redaktorky chtějí plastickou společnost

Každé mladé dívce i klukovi se vštěpuje do hlavy, že vzhled není až tak důležitý. Bohužel zřejmě nic není tak jak si většina lidí myslí.
V jednom nejmenovaném časopisu pro dívky byl uveřejněn článek, ve kterém hlavní hrdinka zkoušla ochotu druhých lidí. V prvním případě byla oblečená v tuctovém "barbie" oblečení. Po druhé to zkoušela ve stejných situacích v nenápadném oblečení, ačkoli i tak vypadala hodně dobře jen nevýrazně. Musím poznamenat, že takto se obléká většina holek.
Prošla si různými situacemi. Například, když se zeptala jednoho kluka kolik je hodin, tak mnohem ochotněji odpovídal té která byla na pohled výraznější. Další postarší pán byl taky mnohem více "hrr" do radění, kde vystilingovaná holčina najde cíl své cesty apod....
Pod celým článkem se nacházelo zamyšlení, asi na pět řádků, že krása určitě není vše a v žádném případě neznamená úspěch. Přijde mi, že si tento časopis hodně protiřečí.
Když v celém článku zdůrazňují, že zmalovaná nepřirozená krása je v tomto světě hodně důležitá a na přirozenost se nesáží. Je asi velkou pravdou, že hodně klukům se opravdu více líbí spíše ty holky, které zná každý a jsou přehnaně sebevědomé. Bohužel to časem omrzí..

0 reakce/í:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP