neděle 7. prosince 2008

Jak sedíte-takoví jste

Všichni jsme se už určitě přesvědčili, že úsudek o lidském charakteru si můžeme vytvořit opravdu ze všeho a z jakéhokoliv nenápadného gesta, takže vás určitě nepřekvapí, že to jak sedíte na židli o vás prozradí překvapivě mnoho.
Jestli sedíte jenom na kraji židle, což není neobvyklé, tak jste nejistý, netrpělivý, podléhá výkyvům svých nálad. Tato osoba často něco zamlčuje.
Jestli sedíte na kraji židle a nakláníte se silně kupředu, aniž by se opřel o nohy, je podlézavý a navenek pozorný k té osobě s kterou mluví.
Jestli sedíte na celé ploše mohutně, zeširoka a opřete se, tak chce tato osoba působit důrazně, ale ve skutečnosti je vnitřně hodně nejistá a hledá oporu.
Jestli sedíte na celé ploše ve vzpřímené pozici bez opory zad, tak to znamená, že jste hodně silná osobnost s despotickými sklony. Tato osoba je také sebevědomá.
Jestli máte nohy přehozené přes sebe může jít pouze o konvenční záležitost, ale jestli si je neustále křečovitě přehazujete přes sebe, tak to může ukazovat na velkou smyslnost. Já si myslím, že se vám chce spíš za záchod. Tento posed může taky vyjadřovat pocit méněcennosti.

0 reakce/í:

  © Blogger templates The Professional Template by Ourblogtemplates.com 2008

Back to TOP